De Woning

de woning

*** de vermelde aankomst- en vertrektijd worden doorgaans gehanteerd in het hoogseizoen. Indien mogelijk kan deze na boeking in overleg worden gewijzigd/flexibeler***

Op de benedenverdieping vindt u de hal met meterkast, ouderslaapkamer 1, badkamer, woonkamer, keuken en de trap naar de bovenverdieping.
Op de bovenverdieping vindt u een 2e toilet, ouderslaapkamer en (kinder)slaapkamer.

In alle slaapvertrekken zijn 1 persoonbedden (90×200) aanwezig. Op de slaapkamer beneden kunnen de bedden niet los van elkaar worden gezet.
Op de (ouder)slaapkamer boven staan de bedden ook naast elkaar en kunnen desgewenst los van elkaar worden gezet. Op de (kinder)slaapkamer staan de bedden los van elkaar met aan ieder zijde 1 bed.

Buiten vindt u de berging met wasmachine, wasrek, diverse spullen voor de tuin en CV-ketel.
Rondom de woning een ruime tuin met tuintafel en 6 tuinstoelen, parasolvoet. De kavel is 580 m2 dus u heeft echt een heerlijke buitenruimte!

 

Toegang voor gasten

De gehele woning inclusief de ruime tuin rondom de woning is voor u ter beschikking.

 

Interactie met gasten

Uiteraard kunt u met uw vragen terecht bij de sleutelbeheerder, maar u kunt ook mij altijd mailen op emailadres wilzoun@gmail.com .
Bent u bijvoorbeeld uw eigen woning aan het verbouwen en daarom op zoek naar een tijdelijke woning voor een langere periode? Neemt u ook dan even contact met mij op via bovengenoemd e-mailadres.
Voor zover mogelijk zal ik u altijd helpen!

 

Andere dingen om rekening mee te houden
Huisdieren? In principe zijn huisdieren niet toegestaan voor verblijf in de woning.
Dit, omdat onze vakantiewoning niet geschikt voor de grotere hond(en) en de tuin weliswaar grotendeels is omheind met een haag, maar op het park zijn bijv. meerdere konijnen regelmatig in onze tuin te vinden.
Echter, de omgeving is uitermate geschikt om te wandelen met uw hond, dus wilt u een hond meenemen dan is dit mogelijk.
Wel zijn wij genoodzaakt (extra) schoonmaakkosten in rekening te brengen van € 35,00 die u ter plekke contant dient af te rekenen.
In verband met stoffen meubels zijn katten helaas niet toegestaan.